Beheer

Website

Uiteraard kunnen we je website ook voor je beheren. Zelf kun je hier natuurlijk foto’s en teksten op plaatsen. Maar als het wat meer dan dat wordt dan staan we aan je zijde om je te helpen.

ICT Systemen

Naast het beheren van je website zijn we ook al 15 jaar actief in het beheren van ICT systemen. Wij hebben niet alleen ervaring in het beheren van pc’s, laptops maar ook in complete netwerken.

Beveiliging en de cloud

We zijn specialisten op het gebied van beveiliging en back-up. We geven je advies en zorgen dat je data veilig is.
De “Cloud” kan je helpen maar is geen heilig middel hierin. Het begrip Cloud is veelomvattend en iedereen heeft het erover, maar wat is het nu eigenlijk? Je mail en bestanden in de “Cloud” zetten is voor ons dagelijkse kost. Kijk maar eens onder het kopje Office365.

Het beheren van computers en servers doen wij al 15 jaar lang. Onze beheer software zorgt 24/7 voor jouw ICT systemen. Constante monitoring en updates worden direct als ze beschikbaar zijn geïnstalleerd. Ook een anti virus programma behoort tot onze standaard uitrusting voor jouw pc. Met onze beheersoftware wordt er ook BitDefender mee geïnstalleerd en deze wordt ook constant bijgehouden en gemonitord.

Zo ben je altijd up to date en beschermd.

Gezien ons beheer een vertrouwensproduct is zijn er geen referenties gemeld, neem gerust contact op om de referenties op te vragen.