Eigen website

Van idee naar website

Je hebt het plan om voor jezelf te beginnen en nog voordat je je handelsnaam bij de KvK registreert is het verstandig om ook alvast je domein vast te leggen.
Wij kunnen eenvoudig voor je kijken of deze vrij is en alvast hem registreren onder jouw naam.
Ook de plek waar je website komt te staan, het zogenoemde hosting van je website kunnen wij voor je verzorgen. Dan komt het ontwerp, wat wil je met je website bereiken? Welke doelgroep spreek je aan? Wil je een actieve of passieve website? Etc.
Samen met onze webdesigner maak je een plan en hij maakt een eerste ontwerp voor je. Na goedkeuring gaat hij verder met het bouwen van jouw website.

Waarom is een website zo belangrijk

Een eigen website is je eerste contact met je potentiele nieuwe klant. Het is de eerste indruk die jouw klant van jouw en je bedrijf krijgt. Belangrijk is dus hoe die eerste kennismaking is. Ook belangrijk is om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe contact snel de juiste info kan vinden op jouw site. Uit onderzoek blijkt dat een gemiddeld website bezoek niet erg lang duurt en dat een internetter al afhaakt als hij te vaak moet klikken. Een goed doordachte website is dus meer dan alleen een affiche. Het is je eerste verkoop kanaal.