Net als uw vertrouwde Office, maar dan beter

Office 365 is dezelfde Office die u al kent en elke dag gebruikt, en nog meer. Omdat Office 365 werkt met kracht van de cloud kunt u vanaf vrijwel elke locatie en elk apparaat (PC, Mac, telefoon en tablet) met uw programma’s en bestanden werken en zijn ze altijd up-to-date.
Hetzelfde geldt voor updates van functies: u krijgt ze automatisch.

Kenmerken

  • Voorkom haperingen in de communicatie. Met zakelijke e-mail en gedeelde agenda’s die vrijwel overal toegankelijk zijn, blijven gebruikers synchroon en op schema.
  • Met Office 365 kunt u bestanden veiliger delen met collega’s, klanten en partners. Werk vanaf vrijwel elk apparaat samen aan documenten die altijd actueel zijn.
  • Met onlinevergaderingen is afstand geen probleem meer. Wilt u iedereen samenroepen? Host een onlinevergadering waarbij u in realtime notities kunt maken en uw scherm kunt delen.
  • Met mobiele apps kunt u uw Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden en nog veel meer op uw mobiele apparaat bekijken en bewerken. En wanneer u weer achter uw bureau zit, zijn ze daar ook beschikbaar, met dezelfde inhoud en opmaak. Met Office Online
    kunt u via elke browser Office-bestanden maken, bewerken en delen met apps die aanraakfunctionaliteit ondersteunen. U kunt zelfs tegelijk met anderen aan documenten werken en zo problemen als gevolg van verschillende documentversies voorkomen.
  • Beveiliging, naleving en privacy in de cloud? Jazeker. En we blijven Office 365 voortdurend verbeteren om uw vertrouwen te verdienen en te behouden.
  • Een uptime garantie van 99,9% en maak altijd gebruik van de nieuwste software

Office365 en ZP-Beheer

Microsoft Partnership

Wij van ZP-Beheer zijn Microsoft Silver Partner. Dit houdt in dat wij kennis hebben van alle Microsoft producten en gecertificeerd zijn om deze te verstrekken. Zo weet je zeker dat je altijd de beste service krijgt.

Complete service

Bij ZP-Beheer begrijpen we dat het niet prettig is om meerdere bedrijven te moeten opbellen om een simpel probleem op te lossen. Daarom doen wij alles zelf, van het verstrekken van de licenties tot het beheer van Office 365. De licenties zijn per maand opzegbaar en flexibel inzetbaar. Bovendien zijn de abonnementen te combineren om aan de hand van jouw eisen het perfecte pakket samen te stellen.

 

Klik voor meer informatie op één van de onderwerpen hier beneden of vraag gerust een proefversie aan!

 

Installatie

Meer informatie over de installatie van Office 365

Migratie

Meer informatie over de migratie van Office 365

Onderdelen

Meer informatie over onderdelen van Office 365

Proefversie

Proefversie van Office 365 met gedelegeerd beheer